1.maijā LBAS organizē komandu orientēšanās spēli

Lai popularizētu un stiprinātu Latvijas arodbiedrību tradīcijas, lai iepazīstinātu komandas ar Rīgas vietām un iestādēm, kas saistītas ar arodbiedrību darbību, kā arī – lai konsultētu interesentus par darba tiesiskajām attiecībām un darba aizsardzības jautājumiem, Latvijas Brīvo arodbiedrību savienība 1.maijā Rīgā organizē komandu orientēšanās spēli.

Pasākuma starts un finišs būsRīgā, Kaļķu ielā 28 (iepretim MacDonalds), norises laiks no   plkst. 10.30 līdz plkst. 16.00.

Komandas varēs veidot pēc visdažādākajiem principiem – arodorganizācijas, nozares arodbiedrības, ģimenes, klasesbiedri, draugi utt.  Minimālais dalībnieku skaits vienā komandā – trīs cilvēki, maksimālais  – seši.

Komandas tiks vērtētas divas grupās:

  • gājēji,
  • velosipēdisti.

Velosipēdistiem obligāts nosacījums – braucot galvā jābūt nostiprinātai veloķiverei katram komandas dalībniekam. Ja dalībnieki „izmantos” ar motoru aprīkotus velosipēdus, skūterus, auto utt. – komanda tiks diskvalificēta.

Komandām, vadoties pēc iepriekš izsniegtiem orientēšanās norādījumiem un kartēm, noteiktā laikā būs jāatrod un jāreģistrējas 10 iepriekš atzīmētos kontrolpunktos. Komandas, kuras visātrāk veiks distanci un būs reģistrējušās visos 10 kontrolpunktos – kļūs par uzvarētājām. Pārējie spēles dalībnieki tiks apbalvoti ar vecināšanas balvām vai  suvenīriem.

Pasākuma norises laikā dalībniekiem un līdzjutējiem būs iespēja uzdot jautājumus LBAS konsultantiem par darba tiesībām un darba aizsardzību.

Laika plāns

  • No plkst. 10:30 līdz 11:30 – dalībnieku reģistrācija;
  • 11:50 – 12:00 – „Komandu orientēšanās spēles” oficiālā atklāšana, LBAS vadības uzruna pasākuma dalībniekiem;
  • 12:00 – tiek dots „Komandu orientēšanās spēles” starts, orientēšanās norāžu izsniegšana, sākas orientēšanās stafete pa 10 Rīgas kontrolpunktiem;
  • 12:00 – 15:00 – Komandas veic  orientēšanās distanci, reģistrējas kontrolpunktos;
  • 15:00 – 15:30 – Rezultātu apkopošana, uzvarētāju noteikšana;
  • 15:30 – 16:00 – Uzvarētāju apbalvošanas ceremonija, pasākuma noslēgums.

 

Papildu informācija:

Mārtiņš Pužuls

LBAS DA speciālists

Tālr.: 29108231

E – pasts: [email protected]

Jums varētu patikt arī...

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *