Informācija par ekskursijām – 2020

RIMI arodorganizācija šogad bija saviem biedriem paredzējusi interesantus, daudzveidīgus ceļojumus. Uz tiem noorganizētā pieteikšanās mājaslapā liecināja par ļoti lielu interesi, kā rezultātā no rezervistiem izveidota pat otra Sanktpēterburgas ekskursijas grupa un izziņota pieteikšanās uz papildus, trešo Kaļiņingradas ekskursiju.

Sakarā ar Ārkārtējo situāciju Latvijā un pasaulē, ceļojumu plānos izdarāmas izmaiņas. Visas ieplānotās ekskursijas noteikti tiks noorganizētas, tikai to norises laiki ir jāpārceļ vai nu uz vēlāku laiku šogad vai arī uz nākamo, 2021. gada vasaru.

Valmieras puses ekskursija bez teātra apmeklējuma būtu realizējama jau šīs vasaras beigās vai ar izrādes noskatīšanos teātrī noorganizējama septembrī.

Lai pēc Ārkārtējās situācijas beigām un robežu atvēršanas provizoriski izskatītu ceļošanas iespējas uz apskates vietām Krievijā un piedāvātu vairākumam pieņemamākos ceļojumu laikus, uz Sanktpēterburgas un Kaļiņingradas ekskursijām pieteikušies dalībnieki līdz 30. aprīlim tiek aicināti RIMI arodorganizācijas kontaktpersonām savos veikalos vai e-pastā: [email protected] izteikt savu viedokli par šo ekskursiju pārcelšanu uz vēlāku laiku vēl šogad (ja tas būtu reāli iespējams) vai uz 2021.gada vasaru. Jāatzīmē, ka dalībmaksas 2020.gada atlaide saglabāsies un tai tiks pievienota 2021.gada atlaide.

Pēc tam RIMI arodorganizācijas valde sadarbībā ar Tūrisma firmu pieņems demokrātisku lēmumu, to, paziņojot šajā mājaslapā.

Lūdzam pagaidām dalībmaksas pārskaitījumus neveikt. Garantējam, ka jau saņemtie maksājumi ir drošībā. Ja ekskursijas tiks pārceltas uz 2021. gadu, pēc dalībnieku vēlēšanās iemaksātās dalībmaksas (izņemot 5 EUR) atgriezīsim ar pārskaitījumiem uz personīgajiem bankas kontiem.

Ceram uz sapratni un visu ekskursiju izdošanos, lai arī vēlākā laikā.

Būsim veseli un domāsim pozitīvi!

Jums varētu patikt arī...