Ekskursijas 2022: Sārema

LTDA sadarbībā ar Picasso travel aicina uz divu dienu ceļojumu uz salu zemi Sārema vasaras pilnbriedā

trešdien – ceturtdien, 8. – 9. jūnijā

trešdien – ceturtdien, 15. – 16. jūnijā

sestdien – svētdien, 18. – 19. jūnijā

trešdien – ceturtdien, 24. – 25. augustā * ja būs pietiekošā interese

Romantisks divu dienu ceļojums uz Igauniju, kura laikā varēsiet atpūsties no ikdienas un baudīt jaukus mirkļus lielākajā no Igaunijas 1521 salām tad, kad dienas dienas jau kļūst garas, bet naktis īsas…

1. diena: RĪGA – PĒRNAVA – VIRTSU – KURESĀRE – TEHUMARDI

Plkst.7.30 izbraukšana no tradicionālās vietas Aspazijas bulvārī 5/7, Rīgā

Pa ceļam neliela kafijas/tējas/brokastu pauze Salacgrīvā, kafejnīcā Pasēdnīca, bet jau Igaunijā pa veco Rīgas šoseju dosimies līdz Pērnavai, kuru mazliet iepazīsim braucot ar autobusu. Bet jau vēlāk ar prāmi ( uz kura iespējams paēst pusdienas) pārcelsimies pāri Lielajam līcim līdz Muhu salai, kur pirmais lielais pieturas punkts būs Īgu(Uugu) klintis. Bet jau mazliet vēlāk izstaigāsim seno, autentisko Koguva ciemu. Savukārt pa dambi nokļūstot  Sāremā jeb Sāmsalā, piestāsim pie vecās Poides baznīcas,novērtēsim Piretas dižakmeni un unikālo Kāli meteorīta krāteri. Šīs dienas izskaņā izložņāsim arī Kuresāres bīskapa pili – labāko konventa tipa pils paraugu Baltijā ar gotisku interjeru, bet pēc tam iekārtošanās viesnīcā,  kopīgas vakariņas un brīvs laiks pilsētā.

2. diena: TEHUMARDI – SORVE – PANGA – ANGLA – VIRTSU – PĒRNAVA – RĪGA

Brokastis viesnīcā, pēc kurām brauksim līdz Sirves zemesragam, kur sajūtams Latvijas tuvums un vērojami lieliski saullēkti, saulrieti un šī ir vieta, kur vienkārši pazūd laiks meklējot akmentiņus ar caurumiņiem… Bet uz romantiskajām Pangas klintīm dosimies pa mazāk populāriem, bet ainaviskiem ceļiem piestājot atsevišķās, īpaši simpātiskās vietās, kur uzņemt kādu lielisku foto. Piemēram, pie mazākās bākas Baltijā, Odeletsi avotiem, vai kur citur… Apskatīsim atjaunoto Anglas vējdzirnavukompleksu, kur ieturēsim pusdienas un Oresaares pils drupas. Pēcpusdienā pārcelšanās uz cietzemiar prāmi. Neliela kafijas/tējas/iepirkumu pauze Pērnavā. Atgriešanās Rīgā ~plkst.20.30

CENAS

RIMI AO biedram – tikai 60 EUR (arodorganizācija sedz 87 EUR)

Līdzbraucējam – 147 EUR

Cenā ietilpst: tūrisma klases autobusa noma, prāmju biļetes, grupas vadītāja un gida pakalpojumi, ieejas maksas minētajos apskates objektos, naktsmājas Sāremā, viesnīcā ASA SPA Hotel Kuresārē divvietīgos/trīsvietīgos numuriņos ar ērtībām, ar iespēju apmeklēt nelielu ūdens atpūtas un SPA centru, vakariņas un brokastis Kuresārē un pusdienas Anglā.

Piezīme: Izbraukšanai no valsts nepieciešama derīga pase vai ID karte. Pievērsiet uzmanību pases un ID kartes derīguma termiņam! Igaunijā norēķinās ar EUR un praktiski visur ir iespēja norēķināties ar visa veida maksājuma kartēm! NB! Noderēt peldkostīms, dvieļis, pludmales čības un ērti apavi.

! Pieteikšanās mājas lapā www.ltda.lv sadaļā „RIMI AO” no 1. marta līdz 30. aprīlim

5 dienu laikā iemaksājot dalībmaksu – 10 EUR. Neveicot šo maksājumu noteiktajā termiņā, rezervētā vieta tiks zaudēta.

Reģistrācija vēlamajos datumos notiks pieteikšanās secībā.

! Pārējā dalībmaksa – 50 EUR ne vēlāk kā līdz 5. maijam jāsamaksā ar pārskaitījumu nemainīgajā Latvijas Tirdzniecības darbinieku arodbiedrības (Reģ. Nr. 40008043864) ar norādi: “(vārds, uzvārds) dalībmaksa par ekskursiju …-…  jūnijā”

! Vienā pārskaitījumā atļauts veikt dalībmaksu par vairākiem dalībniekiem, norādot viņu uzvārdus.

! Līdzbraucēju reģistrācija par pilnu cenu notiks vakantajās vietās tikai  pēc dalībnieku reģistrācijas noslēgšanās jeb pēc 30.aprīļa.

 ! Atteikuma gadījumā iemaksātā dalībmaksa netiks atgriezta.

! SVARĪGI. Piesakoties obligāti jānorāda personīgā tālruņa Nr. ,e-pasta adrese un dalībnieka vārds, uzvārds, ar kurutiks dalīts divvietīgais viesnīcas numuriņš.

! Ceļa izdevumi uz/no Rīgas tiks apmaksāti, iesniedzot sabiedriskā transporta biļeti vienā virzienā.

! Precizējošas informācijas saņemšanai lūdzam zvanīt pa t.29432529 vai rakstīt: vai [email protected]

! Katrs RIMI arodorganizācijas biedrs var piedalīties tikai vienā tās organizētajā ekskursijā 2022. gadā.

! Ekskursiju norise var tikt fotogrāfēta. Ar pieteikšanos ekskursijā dalībnieki sniedz piekrišanu savu personas datu apstrādei un fotogrāfiju izvietošanai LTDA kontos sociālajos medijos.

Jums varētu patikt arī...