TEMP-2018 Minskā

  • Temp-2018
  • Temp-karogi
  • Temp-kopbilde

No 25.līdz 30.jūnijam 5 RIMI Arodorganizācijas (RIAO) jaunieši: Līga Ozoliņa, Tatjana Točenova (abas no HM Bauska), Rita Ķirse (HM Valdemārs), Žanna Hana (Galerija Rīga) un Mārtiņš Mertens (HM Mols) piedalījās Starptautiskajā arodbiedrību jauniešu forumā TEMP-2018 Baltkrievijā. Pavisam forumā bija pārstāvētas 16 valstis ar 220 dalībniekiem.
Foruma ietvaros jauniešiem bija iespēja ne tikai apmainīties ar informāciju par arodbiedrību darbību un jauniešu lomu tajā, bet arī apmeklēt Minskas operu, stadionu un pat Prezidenta pili, kā arī Miras un Nesvižas pilis. Neparasta bija viesošanās gliemežu fermā. Mūsu jaunieši bija patiesā sajūsmā par piedzīvoto.
Notika tikšanās arī ar Baltkrievijas Tirdzniecības darbinieku arodbiedrības vadītāju un jauniešiem, kuras laikā kolēģi pauda atbalstu savstarpējās sadarbības turpinājumam. Pateicoties viņiem, Latvijas Tirdzniecības darbinieku arodbiedrības jaunieši šādā starptautiskā pasākumā varēja piedalīties jau otrreiz.
Tā kā no Latvijas piedalījās vēl 6 jaunieši no T irdzniecības flotes jūrnieku arodbiedrības, tad tika sniegta kopīga prezentācija par mūsu valsti un arodbiedrībām.

Jums varētu patikt arī...

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *