AICINĀM APMEKLĒT TEĀTRES IZRĀDI

KOMĒDIJU
„IZRĀDE, KASA SAIET SVIESTĀ”
Dailes teātrī

27. novembrī plkst. 15:00

Lūdzam no 1. līdz 31.oktobrim ar pārskaitījumu uz Latvijas Tirdzniecības darbinieku arodbiedrības (Reģ.Nr.40008043864) nemainīgo bankas kontu LV47UNLA0002000695187 AS „SEB BANKA” iemaksāt dalībmaksu – 5 EUR. Pārskaitījumā lūdzam norādīt

„ …………………………….dalībmaksa par teātra izrādi 27.11.”
(vārds, uzvārds)


Vienā pārskaitījumā atļauts veikt dalībmaksu par vairākiem dalībniekiem, norādot viņu uzvārdus vai arī tos atsūtot e-pastā: [email protected]

Dalībmaksa nepiedalīšanās gadījumā netiks atgriezta.

Reģistrācija notiek dalībmaksu saņemšanas secībā un biļešu (140 gab.)pieejamības robežās.

Teātra izrādes apmeklējums paredzēts tikai arodbiedrības biedriem.

Par vēlēšanos ņemt līdznācēju par pilnu maksu – 18 EUR lūdzam norādīt e-pastā: [email protected]. Brīvās biļetes piedāvāsim pēc pieteikšanās termiņa beigām.

Ceļa izdevumi kolēģiem no reģioniem uz/no Rīgas tiks apmaksāti iesniedzot sabiedriskā transporta biļeti vienā virzienā. Ceļa izdevumi tiks apmaksāti pirms izrādes sākuma Dailes teātra foajē.

Sakarā ar Kases ēkas remontu un lai neradītu drūzmēšanos teātrī, ceļa izdevumi rīdziniekiem, iesniedzot arodbiedrības pārstāvim kases čeku par e-talona iegādi 2,30 EUR vērtībā tiks kompensēti, par šo naudu samazinot ekskursijas vai cita izklaides pasākuma dalībmaksu 2023.gadā. Atgādinām, ka uz kases čeka nedrīkst būt citu pirkumu.

Par biļešu saņemšanu no 1.novembra lūdzam zvanīt pa t.29432529 vai rakstīt: [email protected]

Jums varētu patikt arī...

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *