APVIENOJAS RIMI ARODORGANIZĀCIJAS JAUNIEŠI

24.martā notika pirmā Rimi Arodorganizācijas Jauniešu sanāksme-seminārs. Uz pirmo sanākšanu bija ieradušies 15 Rimi arodbiedrības jaunieši, cerams, aktīvisti arī turpmāk.
Visvairāk pārstāvju bija no ‘HM Bauska'” (7), citi pārstāvētie veikali – Jelgavas “RAF” (3), “HM Mols (2), “Bērnu Pasaule” (2) , kā ari viena jauniete no Madonas.
Semināru sagatavoja un vadīja Rimi arodkomitejas pārstāvis un aktīvs jaunietis Mārtiņš Mertens. Pasākumā ar interesantām prezentācijām piedalījās arī viesi: LBAS jauniešu koordinatore Ieva Freiborne un Celtnieku Arodbiedrības Jauniešu Padomes “Pilons” pārstāvis Mārtiņš Dunskis.
Sanāksme notika divās daļās – pirmā teorētiskā daļa (prezentācijas un stāsti), otrā daļa praktiskā – grupu darbs un komandas veidošanas treniņi. Katra no daļām bija 1,5 stundas gara, pa vidu pusstundas kafijas pauze. Jauniešiem radās daudz skaidrāks priekšstats par arodbiedrības darbību un iespējām,ko tā sniedz.
Cerot uz turpmāku sadarbību un RIAO jauniešu padomes izveidi, tika nolemts nākamo tikšanos rīkot 8.maijā plkst. 13:00 Arodbiedrību mājā Vaļņu ielā 32.
Aicinām pievienoties ieinteresētus un darboties gribošus jauniešus arī no citiem RIMI veikaliem!
Lūdzam pieteikties pie Mārtiņa e-pastā:[email protected] vai pa t.29848540

Jums varētu patikt arī...

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *